Bu ilanlar, iş arayanlara yeni kariyer fırsatları sunuyor. İşte Lapseki Belediyesi, Toroslar Belediyesi ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan kadro ve başvuru detayları:

Lapseki Belediyesi Personel Alımı

Lapseki Belediyesi Personel Limited Şirketi, 4 büro işçisi ve 15 beden işçisi (genel) alımı gerçekleştirecek. Bu pozisyonlar daimi nitelikte olup başvurular başlamış durumda. Adayların T.C. vatandaşı olmaları, emekliliğe hak kazanmamış olmaları, kamu haklarından mahrum olmamaları ve çalışmaya engel sağlık sorunlarının bulunmaması gerekmektedir.

PEGASUS'tan Büro Memuru Alımı! En Az Lise Mezunu ve 45 Yaş Üstü Adaylar İçin Fırsat PEGASUS'tan Büro Memuru Alımı! En Az Lise Mezunu ve 45 Yaş Üstü Adaylar İçin Fırsat

Toroslar Belediyesi Personel Alımı

Toroslar Belediyesi Personel Limited Şirketi, 10 okul öncesi öğretmeni alacak. Başvuracak kişilerin ilgili bölümlerden önlisans veya lisans mezunu olmaları şarttır.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı

Espark Eskişehir Park Bahçe Peyzaj Temizlik A.Ş., 1 doğalgaz kalorifer ateşçisi ve 3 çocuk gelişimcisi alacak. Bu pozisyonlar daimi olup başvurular başlamıştır.

  • Doğalgaz kalorifer ateşçisi pozisyonu için adayların doğal gaz yakıtlı kalorifer ateşçisi belgesine ve tesisat işlerinde geçerli bir belgeye sahip olmaları gerekmektedir.
  • Çocuk gelişimcisi pozisyonu için ise üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmalı ve Sivrihisar ilçesinde ikamet ediyor olmalıdırlar.

Başvuru Süreci

  • Toroslar Belediyesi: Başvurular 7-9 Eylül 2024 tarihleri arasında online olarak yapılabilecektir.
  • Espark Eskişehir: Başvurular 7-9 Eylül 2024 tarihleri arasında online olarak yapılabilecektir.
  • Lapseki Belediyesi: Başvurular 6-9 Eylül 2024 tarihleri arasında Lapseki Belediye Başkanlığı'na şahsen yapılabilecektir.

Detaylı başvuru kılavuzlarına kurumların web sitelerinden ulaşabilirsiniz:

Başvurularınızı belirtilen tarihler arasında yapmayı unutmayın ve başvuru şartlarını dikkatlice inceleyin. İyi şanslar!