Acil Tıp Teknisyeni, Mühendis ve Harita Teknikeri Kadroları İçin Personel Alımları Başladı Acil Tıp Teknisyeni, Mühendis ve Harita Teknikeri Kadroları İçin Personel Alımları Başladı

Türkiye genelinden başvuru yapılabilecek ve ikamet şartı aranmıyor. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi olarak istihdam edilecek memurlar, açıktan atama yöntemiyle boş kadrolara yerleştirilecek.

Genel Başvuru Şartları

Başvuracak adayların, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 40. ve 48. maddelerinde belirtilen koşulları taşıması gerekiyor. Bu şartlar şunları içeriyor:

  • Türk vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
  • Türk Ceza Kanunu’nun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak,
  • Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak veya ertelenmiş olmak,
  • Görevini sürekli yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak,
  • 2024 KPSS (B) grubuna girmiş olmak ve ilgili puan türünden asgari puanı almış olmak,
  • En az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,
  • Disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle kamu kurumlarından çıkarılmamış olmak.

Memur Alımı İçin Aranan Nitelikler

Alınacak memur kadrosu VHKİ (Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni) pozisyonu içindir ve 8. derece kadroda yer alacaktır. Başvuracak adayların lisans düzeyinde işletme, iktisat veya kamu yönetimi bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir. Ayrıca, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar işletmeni sertifikasına sahip olmak veya mezun olunan okulda bilgisayar dersi alındığını belgelendirmek de zorunludur. KPSS P3 puan türünden en az 75 puan almak şartıyla erkek ve kadın adaylar başvurabilecektir.

Başvuru Süreci ve Tarihleri

Adayların başvurularını eksiksiz ve doğru şekilde yapmaları gerekiyor. Başvuru formu ile istenen belgelerin 08-10 Ekim 2024 tarihleri arasında e-posta, posta veya şahsen teslim edilmesi isteniyor.

Başvuru detayları ve alım kılavuzuna dair bilgiler için Palu Belediyesi'nin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Memur alımı kılavuzu için TIKLA