Kamuya, ikamet şartı olmaksızın 8. Derece Sağlık Hizmetleri (SH) sınıfı sağlık personeli ve Teknik Hizmetler (TH) sınıfı memur alımı yapılacaktır. Başvurular, ilk defa atanmak üzere sözleşmeli kadrolar için olacaktır.

Kamu Üniversitesinde Çalışmak İsteyenler İçin Fırsat: Aşçı, Kasap ve Mutfak Görevlisi Alımları Kamu Üniversitesinde Çalışmak İsteyenler İçin Fırsat: Aşçı, Kasap ve Mutfak Görevlisi Alımları

Sözleşmeli Kamu Personeli Alımı Başvuru Şartları

Adayların başvuruda bulunabilmesi için 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu (DMK) şartlarını taşıması gerekmektedir. Başvurularda aranan şartlar şunlardır:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Askerlikle ilişiği bulunmamak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Türk Ceza Kanunu'nda belirtilen şartları taşımak,
  • Görevini sürekli yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak.

Ayrıca, adayların en az "B" sınıfı ehliyete sahip olması gerekmektedir.

Kamu Personeli Alımı Nitelikleri

  • Sağlık Hizmetleri (SH) Sınıfı Memur Alımı: Bu kadro, "Veteriner Hekim" pozisyonu için olacaktır. Başvurular, 8. derece kadro için yapılacak olup, adayların veterinerlik lisans mezunu olmaları ve 2022 KPSSP3 puan türünden en az 60 puana sahip olmaları gerekmektedir.

  • Teknik Hizmetler (TH) Sınıfı Memur Alımı: "Mühendis" pozisyonu için olacak bu kadroya başvuracak adayların, lisans çevre mühendisliği mezunu olmaları ve 2022 KPSS’den en az 60 puan almaları gerekmektedir.

Hopa Belediyesi Güncel Memur Alımı Başvuruları

Hopa Belediyesi bünyesinde yapılacak sözleşmeli memur alımı için başvurular, e-posta yoluyla, şahsen veya posta ile belediyenin belirlediği adrese yapılabilecektir. Başvuru süresi 1 Ekim ile 4 Ekim tarihleri arasındadır.

memur alımı kılavuzu için TIKLA